Arçelik CEO'su Bulgurlu işçilerle buluştu

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Çerkezköy Elektronik İşletmesi'ni ziyaret ederek yerli solunum cihazı üretimini gerçekleştiren ekiple bir araya geldi. Üret

1.05.2020 17:36:00 0
Arçelik CEO

 Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu yerli solunum cihazlarının üretildiği Çerkezköy fabrikasın da işçiler ile bir araya geldi. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Koronavirüs salgını Türkiye’ye sıçramadan önce Arçelik’in tüm tesislerinde erken safhalardan itibaren en üst seviyeden önlemlerin alındığını kaydeden Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu ,bu dönemde Çerkezköy’ün de kritik bir sorumluluk üstlendiğini ifade etti. Bulgurlu " Yerli solunum cihazının kısa sürede seri üretime hazır hale getirildi. Ülkemizin ilk yerli mekanik ventilatörünün seri üretiminde hepiniz tarihi bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Zamana karşı yarıştığınız bu projede gayretleriniz için sizlere minnettarız. Bu zorlu şartlar altında gece gündüz demeden gösterdiğiniz çaba için sizlerle gurur duyuyoruz. Gösterdiğiniz dayanışma ruhu örnek oluşturuyor ve tüm ülkeye umut oluyor. İki hafta içinde seri üretime başladık ve ilk parti cihazları gece gündüz çalışarak bakanlığımıza gururla teslim ettik. Solunum cihazlarımız önce ülkemizdeki hastalara sonra da umuyorum ki dünya çapında ihtiyaç duyan yüzbinlerce Covid-19 hastasının hayata tutunmasını sağlayacak. Bu kutsal görevi Arçelik’e layık bir şekilde yerine getirdiğiniz için sizleri gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10