Kapaklı'da evlere sıcak yemek servisi

Kapaklı Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlıkları olan ihtiyaç sahiplerine günlük iki öğün sıcak yemek ulaştırıy

Kapaklı 6.05.2020 14:08:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte yalnız yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlara sıcak yemek ulaştırılıyor.

"HER GÜN KAPILARINA SICAK YEMEKLERİNİ ULAŞTIRIYORUZ"

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırları kurulmayıp toplu yemek programları düzenlenmese de belediyeler sıcak yemekleri vatandaşların evlerine ulaştırıyor. Kapaklı Belediyesi koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün evlerine sıcak yemek ulaştırıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Covid-19 salgınına karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Sabrederek, paylaşarak, birbirimizi gözeterek bu günleri de geçireceğiz. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ediyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz bakacak kimsesi olmayan, evinde yemek pişirecek durumda olmayan yaşlı, engelli, hasta komşularımızın, her gün kapılarına kadar sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10