Anneler Günü'nde yeni doğum yapan anneler ziyaret edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni doğum yapan anneleri Anneler Günü'nde yalnız bırakmadı. Süleymanpaşa'daki hastaneleri ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı eki

Tekirdağ 10.05.2020 14:27:00 0
Anneler Günü

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, Anneler Günü kapsamındaki ziyaretlerinde, yeni doğum yapan annelere içerisinde çikolata, kolonya, maske gibi ürünler ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın tebrik mektubunun yer aldığı paketler hediye edildi.

 

“ANNELERİMİZ SEVGİ VE VEFANIN EN YÜCESİNE LAYIKSINIZ”

 

Gönderdiği tebrik mektubunda; anneliğin koşulsuz sevgi, şefkat, ve fedakarlığa dayanan dünyanın en güzel duygusu olduğunu ifade eden Başkan Kadir Albayrak,  mektubun devamında ise "Evlatlarını dünyaya getirerek, onları sonsuz emekle yetiştirerek ve hayata hazırlayarak insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren siz değerli annelerimiz, mutlulukların en büyüğüne, sevgi ve vefanın en yücesine layıksınız" ifadelerine yer verdi.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER”

 

Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı koronovirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen ziyarette ayrıca, bu zorlu süreçte görevlerini büyük bir özveri ve emekle yerine getiren sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10