Şehit annelerini unutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Anneler Günü'nde ilçede ikamet eden şehit annelerini unutmadı. Şehitlerimizin annelerini evlerinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin pasta ve çiçek

Kapaklı 11.05.2020 14:40:00 0
Şehit annelerini unutmadı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı.

 

"BAŞIMIZIN TACIDIR"

 

Vatanı ve milleti için canını seve seve feda eden şehitlerimizi şükranla yad ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ayaklarının altına cennet serilmiş, evladını bu vatan için şehit vermiş, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti şehit annelerimizi ziyaret ederek “Anneler Günü'nü” kutladık. Vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman evlatlar yetiştirdiği için onlara minnettarız. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başta evlatlarını vatanımıza şehit vermiş, şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, vefat eden annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Başımızın tacı annelerimiz iyi ki varlar" diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10