Kocaçınar: İlerleyen tarihlerde daha coşkulu kutlayacağız

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tüm üyelerin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı kutladı. Kocaçınar açÄ?

Çerkezköy 11.05.2020 17:56:00 0
Kocaçınar: İlerleyen tarihlerde daha coşkulu kutlayacağız

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, koronavirüs nedeniyle bu yıl kutlanamayacak olan 10-16 Mayıs Engeliller haftası dolayısıyla üyelere sosyal medyadan seslendi.

 

 

 

VİDEO PAYLAŞTI

 

Kendisine ait sosyal medya hesabından dernek üyelerine yaptığı video ile seslenen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, "Değerli üyelerimiz umarım iyisinizdir ve sağlıklısınızdır. Bildiğiniz üzere 10-16 Mayıs Engelliler Haftasına girmiş bulunuyoruz. Bu haftayı coşkulu çok güzel programlarla kutlamayı hedeflemiştik. Ancak dünya ve ülke genelinde yaşadığımız pandemi dolayısıyla tüm etkinlerimiz ve faaliyetlerimiz askıya alındı. Bu haftayı ilerleyen tarihlerde daha coşkulu kutlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu süreçte her birinize ayrı ayrı ulaşamadık. Her birinize tek tek telefon edemedik. O yüzden bu videoyu çekme gereği duyduk. Hepiniz bizler için çok önemlisiniz. Sizleri çok seviyoruz. engelliler haftanız kultu olsun. sağlık, huzur ve mutlu günler diliyorum" diye konuştu.

 

İŞARET DİLİYLE SESLENDİ

 

İşaret diliyle işitme engelli üyelere de seslenen Kocaçınar, "Engelliler haftanız kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz. sağlıkla kalın" ifadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10