Çetin: Yaşanabilir bir Kapaklı için gece gündüz çalışıyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe genelinde devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yaşanabilir bir Kapaklı için gece gündüz çalışmaya devam edecek

Kapaklı 12.05.2020 14:08:00 0
Çetin: Yaşanabilir bir Kapaklı için gece gündüz çalışıyoruz

 

Faruk Ilgaz Caddesi’nde devam eden beton yol ve yağmur suyu çalışmalarını inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Girişimlerimiz doğrultusunda doğal gaz altyapı çalışmaları tamamlanan caddemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından beton yol çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından da caddede yağmur suyu hattı çekim çalışmalarını tamamlamak üzere. Çalışmaları inceleyerek emekçilerimize kolaylıklar diledim. Kısa süre içerisinde tamamlanacak caddemizin mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

“EKİPLERİMİZ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmaları incelemeyi sürdüren Çetin, "Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallesi Atabey Sokak ve Atatürk Mahallesi İşgal Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yollarımızı yenileyerek ve şehrimize yakışır bir görünüme kavuşturmak için havaların ısınması ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık.İsmetpaşa Mahallemizde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Parkımızda vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde kullanıp, güzel vakit geçirebileceği yeni bir kafeterya alanı oluşturuyor ve uzun süredir kullanılmayan havuz bölümünde ise yenilikler yaparak aktif hale getiriyoruz" diye konuştu.

 

 

 

"SOSYAL ALANLAR ÇOĞALACAK"

 

Kazak gölü mesire alanında da hummalı bir çalışma sürdürdüklerini kaydeden Çetin, "Mesire alanımızda vatandaşlarımızın daha hijyenik ve rahatça kullanabileceği WC yapımı için çalışmalarımıza başladık. Ayrıca vatandaşlarımızın düğün, nişan, toplantı ve özel gün etkinliklerinde kullanabileceği bin kişilik çok amaçlı salonda da çalışmalarımız sürüyor.  Ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek kentimiz genelindeki mevcut park ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yeni parklar ve yeşil alanları ilçemize kazandırıyor. Cumhuriyet Mahallemizde Tahtacılar Sokak üzerinde bulunan bin 930 metrekare park alanında çalışmalarımıza başlıyoruz. Çocuk oyun grupları, oturma alanları ve spor alanlarının olacağı parkımız vatandaşlarımız ve çocuklarımızın vakitlerini güzelce geçireceği bir sosyal alan olacak" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10