Akay'dan pazarda korona virüs denetimi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hizmet günleri ve şekli Perşembe ve Pazar günleri; sebze-meyve, kuru gıda, giyim, züccaciye, oyuncak vb. "tüm alanlarıyla" hizmet verecek şekilde güncellenen Kap

Çerkezköy 15.05.2020 17:30:00 0
Akay

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin belediye ekipleri tarafından düzenli bir şekilde yapıldığını kaydetti.

 

 

2 METRE ARALIKLA DÜZENLENDİ

 

Koronavirüs (Covid 19) salgınına karşı başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları devam ederken; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Perşembe günü kurulan Kapalı Pazar Yeri’nde virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri inceledi. Koronavirüsü ile mücadele çalışmaları kapsamında belediyenin tüm birimlerinin kamu binalarını, ibadethaneleri, hizmet binalarını, mesire ve park alanlarını periyodik olarak dezenfekte ettiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Ayrıca ekiplerimiz tüm mahallelerimize maske dağıtımını sürdürüyor. Bugün de Zabıta Müdürümüz Kenan Erez ile birlikte uzun süre sonra tüm alanlarıyla hizmet veren pazar yerinde inceleme yaptık. Pazar tezgahları sosyal mesafe kurallarına uygun olarak 2 metre aralıkla düzenlendi. Giriş-çıkışlar kontrollü sağlanarak, maskesiz girişler engellenmektedir. Kurallara riayet etmeyen esnaflar hakkında 1593 sayılı umumi hıfzıssıhha kanunu maddelerince ve 5326 sayılı kabahatler kanununun 32/1 maddesi gereğince adli ve idari işlemler yapılacaktır" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10