Jandarma'dan kumar operasyonu

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı olması gereken kıraathanelere yönelik denetimlerini sürdüren Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karaağaç Mahallesi'nde bulunan bir lokalde k

Kapaklı 18.05.2020 17:19:00 0
Jandarma

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından bir dernek lokaline gerçekleştirilen operasyonda, kumar oynayan 7 kişiye toplam 30 bin 625 TL idari para cezası uygulandı.

 

YEDİ KİŞİ YAKALANDI

 

Karaağaç Mahallesi'nde bir lokalde kumar oynatıldığı ihbarını alan Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon için harekete geçti. Lokale düzenlenen operasyonda koronavirüs tedbirlerini de hiçe sayarak kumar oynadıkları tespit edilen lokal sahibi olmak üzere toplam 7 kişi yakalandı.

 

İŞLEM YAPILDI

 

Lokalde yapılan incelemede yapılan incelemede çok sayıda iskambil kağıdı ve baskın sırasında masa üzerinde bulunan kumar parası ele geçirildi. C.B.’nin işlettiği lokalde U.B., M.A., R.B., Y.Ş., Ö.B. ve Y.A. isimli toplam 6 kişiye, koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafeye uymadıkları ve kumar oynadıkları gerekçesiyle idari para cezası uygulandı. C.B.’ye ise yine aynı suçlardan ve kumar oynamak için yer imkanı sağlamak suçundan işlem yapıldı. İşletme sahibi dahil olmak üzere 7 kişiye, kişi başı 4 bin 375 TL toplamda ise 30 bin 625 lira para cezası uygulandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10