Önder'in avukatı suç duyurusunda bulundu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 3 yıldır müteahhitlik yapan Çerkezköylü iş adamı Oktay Önder, kendi ismiyle açılan sahte sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi H

Çerkezköy 19.05.2020 09:20:00 0
Önder

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkındaki iğrenç ithamların paylaşılması sonrası duyduğu üzüntüyü dile getiren Oktay Önder, "Uzun yıllar Çerkezköy'de ticari ve siyasi faaliyetlerde bulunan kardeşinizim. Dört yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ticari faaliyetlerimi sürdürüyorum. Çerkezköy'den bir arkadaşımız beni arayarak adıma açılan sahte bir facebook sayfası olduğunu öğrendim. Bu sahte hesapta gerek devlet büyüklerine gerekse yereldeki siyasi arkadaşlarımıza ağır derece hakaretler ve ithamların olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyorum" dedi.

 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

 

Önder, "Her ne hikmetse başka bir arkadaşımızın sayfasından sahte hesaba girdiğimde, benim yakın çevremden, ailemden birisinin veya avukatımın ekli olmadığını tespit ettik. Paylaşmış olduğu ağır itham ve hareketleri de sayfasından sildiğini tespit ettik. Avukatım Yalçın İçöz Pazartesi günü Çerkezköy Adliyesi'ne giderek bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ben de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde elçilik vasıtasıyla bu hesabın nereden açıldığını, ip numarasını ilgili kurumlardan öğrendikten sonra hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Yapı itibariyle devlet terbiyesi ile büyümüş kardeşinizim. Devlet büyüklerine karşı böyle bir hakaret asla söz konusu olamaz. Hele ki bir zamanlar  mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye hakeret etmem de söz konusu olamaz" diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10