Başkan Albayrak Kadir Gecesi mevlid programına katıldı

Kadir Gecesi dolayısıyla Şarköy, Malkara ve Saray ilçelerinde 6 bin adet kandil simidi ve Türk bayrakları dağıtıldığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, akşamÄ?

Tekirdağ 20.05.2020 16:15:00 0
Başkan Albayrak Kadir Gecesi mevlid programına katıldı

Kadir Gecesi münasebetiyle düzenlenen Kadir Gecesi Mevlid ve Dua Programına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı. Dua Programı, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü 11 ilçe birimleri personelince okunan Hatm-i Şerifleri; şehit ve gaziler ile ahirete intikal eden bütün Tekirdağlı hemşehrilerin ruhlarına bağışlanmak için Mevlitanlar tarafından düzenlendi. Başkan Albayrak program sonrasında yaptığı açıklamada, "Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi'ni bir kez daha kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.

 

ŞARKÖY, MALKARA VE SARAYDA 6 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Kadir Gecesi dolayısıyla 6 bin adet kandil simidi dağıttı. Vatandaşların manevi duygularına ortak olduğumuz bu mübarek günde Şarköy, Malkara ve Saray ilçelerinde 6 bin adet kandil simidi dağıtıldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  "Tüm vatandaşlarımızın, Kadir Gecesini kutluyorum" dedi. Memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise emeği geçen herkese teşekkür etti.  Öte yandan Şarköy, Malkara ve Saray’da dağıtılan kandil simidinin yanında vatandaşlara hediye edilen bayraklar ve Atatürk Rozetleri de vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutlamasına neden oldu. Şarköy sahilinde nostaljik trenle dağıtılan bayrakları sallayarak bayram coşkusunu yaşayan vatandaşlar çalınan marşlara da eşlik etti.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10