Çerkezköy Belediyesi bayramda da çalıştı

Çerkezköy'de Ramazan Bayramı'nın ve 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde de cadde ve sokaklar boş kaldı. Çerkezköy Belediyesi ekipleri bayramda da mesailerini sürdürdü.

Çerkezköy 26.05.2020 18:00:00 0
Çerkezköy Belediyesi bayramda da çalıştı

 

Koronavirüs salgınına karşı sürdürdüğü mücadeleye devam eden Çerkezköy Belediyesi, koronavirüs ile mücadelede kapsamında Ramazan Bayramı süresince uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması boyunca da çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada "Zabıta Müdürlüğümüzün kontrolünde kentimizde faaliyet gösteren fırınların ekmek dağıtım araçlarıyla ekmek satışlarını sağladık. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmıyorlar. Periyodik olarak sürdürdüğümüz besleme çalışmaları gerçekleştirdi.  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz kent genelindeki ortak yaşam alanlarının, çocuk parklarının dezenfeksiyon işlemlerine devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz cadde ve sokakların yıkanması ve dezenfekte edilmesi işlemlerine ve kent genelindeki çöp konteynerlerinin dezenfeksiyon işlemleri yaptı. 444 88 59 no’lu Çerkezköy İletişim Merkezimiz her türlü ihtiyacınıza cevap vermek için görevlerini sürdürdü" dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10