Albayrak ilçelerde yapımı süren projeleri inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde yapılan projeleri inceledi. Bu kapsamda Başkan Albayrak, Kapaklı'da Yeni İlçe Mezarlığı'nı Muratlı'da Yüzme Havuzu pr

27.05.2020 16:10:00 0
Albayrak ilçelerde yapımı süren projeleri inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapımı devam eden ve gerçekleştiren çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bu ziyaretlerinde Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal da eşlik etti.

 

ALBAYRAK’IN KAPAKLI ZİYARETİ

 

Kapaklı Yeni İlçe Mezarlığı’nda incelemelerde bulunan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Yeni İlçe Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personelimizin bayramını kutlayıp, iyi günler diledik.” açıklamasında bulundu.

 

HAYRABOLU KATLI OTOPARK PROJESİNİ İNCELEDİ

 

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ile Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi projelerinin inşaatlarında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak burada gerçekleştirdiği açıklamada Katlı Yeraltı Otoparkının açılışının 29 Ekim 2020 Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirileceğini belirterek, "İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi. Başkan Albayrak daha sonra Şalgamlı Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Tarım Müzesi ve müzenin yanında yıkımı gerçekleştirilen okul arazisinde yapılacak düzenlemelerle ilgili incelemelerde bulundu.

 

MURATLI’DAKİ PROJELER 15 TEMMUZDAN SONRA AÇILACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Muratlı’da da yapımı devam eden çalışmalarını inceleyen Albayrak, “Muratlı Yüzme Havuzu ile İnanlı Mesire alanında incelemelerde bulunduk. 15 Temmuz 2020 tarihinden itibaren tesislerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.” diye konuştu.

 

ŞARKÖY MARMARA’NIN YAZ TURİZM MERKEZİ OLACAK

 

Şarköy yollarına düşmeden önce, Tekirdağ’ın kiraz üretiminde önemli bir yeri olan Süleymanpaşa’ya bağlı Naip Mahallesi’nde kiraz üreticilerini ve vatandaşları ziyaret eden Albayrak, “Yılın ilk hasatını yapmış olan üreticilerimize sezonun hayırlı ve bereketli olmasını diledik.” şeklinde konuştu. Şarköy’de ise Marmara’nın yaz turizm merkezi haline getirmek için başladıkları projeler hakkında incelemelerde bulunan Albayrak’a Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var eşlik etti. Ziyareti ile ilgili Albayrak, “Şarköy eski Tekel fabrikasının yanında, yapımını gerçekleştireceğimiz “Ertuğrul Yanık Eğlence ve Spor Kompleksi” projemizin alanını İlçe Belediye Başkanımız Alpay Var ile inceledik. En kısa sürede düzenleme ve yapım işini gerçekleştireceğimiz projemizin detaylarını görüşmemizde netleştirdik." dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10