Öğrencilerden 'Askıda Fatura' kampanyasına destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan yardımlaşma ve dayanışma kampanyalarından biri olan 'Askıda Fatura' uygulamasına Çorlulu öğrencile

Çorlu 27.05.2020 16:20:00 0
Öğrencilerden

 

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada iki kardeşin Askıda Fatura kampanyasına destek oldukları belirtildi. Açıklamada Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan küresel salgınla mücadele ederken bir yandan da ekonomik anlamda zor günler yaşayan vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla ülkede başlatılan kampanyaya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de katıldığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Askıda Fatura’ uygulamasına Çorlu’dan da destek geldiği ifade edildi.

 

HARÇLIKLARNI SARIKURT’A TESLİM ETTİLER

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerinden 4. sınıf öğrencisi Arif Yiğit Okan ve 2. sınıf öğrencisi Eren Yağız Okan’ın biriktirdikleri harçlıkları ile ‘Askıda Fatura’ kampanyasına destek oldukları belirtilerek, Okan kardeşlerin belediyeye gelerek zarflara yerleştirdikleri harçlıklarını Belediye Başkanı Sarıkurt’a teslim ettikleri açıklandı.

 

PROJEYE DESTEK OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLU

 

Arif Yiğit Okan ve Eren Yağız Okan böyle güzel bir projeye destek olabildikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Biriktirdiğimiz harçlıklarımızla ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak istedik.” dedi. Ayrıca Okan kardeşler, bu düşünceli uygulama için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.

 

“ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

 

Öğrencilerin harçlıklarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettikleri için çok mutlu olduğunu dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise “Yardımsever ve iyi kalpli çocuklarımızla gurur duyuyorum. Küçük yaştan itibaren sorumluluk duygusuyla hareket etmeleri ve biz yetişkinlere örnek olmaları karşısında çok duygulandık. Ancak ve ancak 7’den 70’e birbirimize destek olarak bu zor süreci atlatabiliriz. Çocuklarımızın bu güzel davranışının ülkemize hatta tüm dünyaya örnek olacağı düşüncesindeyim.” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10