Paşa Seyir Terası kente turistik değer katacak

Süleymanpaşa sahilinde yer alan ve Ekmekçioğlu Çay Bahçesi adıyla bilinen alanın, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yeniden vatandaşların kullanımına açılacağını açıklayan Belediye Baş

Süleymanpaşa 29.05.2020 18:50:00 0
Paşa Seyir Terası kente turistik değer katacak

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, alanın Paşa Seyir Terası adı ile yeniden düzenleneceği ifade edilerek duvar ve zemin güçlendirmesi çalışmaları yapılan alanda son rötuşların gerçekleştirildiği belirtildi.

 

GÖZDE MEKÂNLARDAN BİRİ OLACAK

 

Açıklamada, “Panoramik sahil manzarası ile Süleymanpaşalıların yanı sıra kente gelen misafirlerin de uğrak yeri olması beklenen Paşa Seyir Terası, son düzenlemelerin ardından hizmete girmeye hazır hale gelecek. Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan çay bahçesi, kafe, restoran gibi sosyal işletmelerin yeniden açılması ile birlikte Süleymanpaşa halkına hizmet vermeye başlayacak olan alan, kentin en gözde mekânlarından biri olacak.” denildi.

 

YÜKSEL: EN GÜZEL MANZARALARDAN BİRİNE SAHİP

 

Paşa Seyir Terası projesinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları yakından takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmalar hakkında “Bu alan şehrimizin en güzel manzaralarından birine sahip olmasına rağmen bugüne kadar sahipsiz kalmış. Biz buranın potansiyelinin farkındayız. Paşa Seyir Terasımız Süleymanpaşamızın simge mekânlarından biri olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Yülsel, Paşa Seyir Terası yenileme ve güçlendirme çalışmaları sırasında zarar görmemeleri için koruma altına alınan ışıklandırılmış Atatürk fotoğraflarının ise çalışmaların sona ermesinin ardından yeniden yerlerine asılacağı ifade etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10