Süleymanpaşa'da arabalı açık hava sineması etkinliği

Koronavirüs salgını nedeniyle bütün festival, şenlik ve organizasyonlarını iptal eden Süleymanpaşa Belediyesi, yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından bu süreçte evlerine kapanan vatandaşlar için

Süleymanpaşa 31.05.2020 17:47:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; yaz mevsimi boyunca vatandaşlara sahilde sinema keyfi yaşatmak üzere Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Açık Hava Sineması etkinliği, salgın tedbirleri kapsamında iptal edilmişti. Sokağa çıkma kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılmasının ardından sosyal mesafeyi ihlal etmeyecek şekilde yeniden hayata geçirilecek olan Açık Hava Arabalı Sinema etkinliği, Haziran ayı boyunca Cumartesi geceleri sahil dolgu alanında sinemaseverleri ağırlayacak.

 

ÜCRETSİZ ÇAY, MISIR VE SU İKRAMI YAPILDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında 'Açık Hava Sineması' etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş, otomobilleriyle katıldı. Organizasyonu düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi'nce otomobilleriyle film izlemeye gelen vatandaşlara ücretsiz çay, mısır ve su ikramı yapıldı. Kurulan dev ekranın önüne dizilen yüzlerce otomobilde vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına riayet ederek 'Bayi Toplantısı' filmini izledi.

 

YÜKSEL: İLK ETKİNLİĞİMİZ ARABALI SİNEMA

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada kültür etkinliklerinin yeni döneme adapte edilerek yeniden başlatılacağını ifade ederek,  “Yaz ayları kültür ve sanat etkinlikleri bakımından en yoğun dönemlerimiz oluyordu. Ancak salgın illeti nedeniyle tüm festival, şenlik ve diğer kültür etkinliklerimizi iptal etmek zorunda kalmıştık. Yeni normalleşme süreci ile birlikte sosyal mesafe ve izolasyon kurallarını bozmayacak şekilde revize ettiğimiz yeni etkinliklerimizle yaz boyunca kıymetli hemşehrilerimizin karşısında olacağız. Bu kapsamda ilk etkinliğimiz Arabalı Sinema” dedi.

 

“DEĞİŞİK FİLMLERLE KARŞINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEK”

 

Yüksel açıklamasının devamında “İnşallah güzel bir gece olacak emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah bu organizasyonlar devam edecek. Korona ciddi manada yordu ve üzdü biliyorum. İnsanlarımız ciddi manada sıkıntı yaşadı. Evde kadınlar çocuklarla birlikte bunaldı. Bunaldığınız bu günlerde biraz değişiklik olsun diye aileleri sahile alalım. Hem koronavirüs ile alakalı tedbirleri elden bırakmadan, herkes kendi arabasının içerisinde rahat ve güzel bir akşam geçirsin istedik. İnşallah buna benzer organizasyonlar devam edecek. Değişik filmlerle karşınızda olmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10