Sürücü kurslarında yeni dönem başladı

Özel Akademik Gelişim Sürücü Kursları Çerkezköy Şubesi'nin Usta Direksiyon Öğreticisi Şemsi Ergin, belirlenen koronavirüs tedbirleri çerçevesinde dün itibariyle faaliyetlerine yeniden başlayan s

Çerkezköy 1.06.2020 17:10:00 0
Sürücü kurslarında yeni dönem başladı

Özel Akademik Gelişim Sürücü Kursu olarak yeniden eğitime başladıkları bu dönemde Bilim Kurulu’nun sürücü kursları için aldığı kararlar doğrultusunda eğitimlerine başladıklarını ifade eden Usta Direksiyon Öğreticisi Şemsi Ergin, pandemi sürecinde hijyen kurallarına uygun olarak hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

 

“ARAÇ İÇERİSİ HER DERSTEN ÖNCE DEZENFEKTE EDİLECEK”

 

Usta Direksiyon Öğreticisi Ergin uygulanacak kuralları ise şöyle anlattı: “Direksiyon derslerinden önce aracımızın dezenfekte edilmesi gerekiyor. Her öğrencinin dersi başlamadan aracımız araçta bulunan dezenfektanlar ile dezenfekte ediliyor. Öğrencilerimiz için ise eldiven, maske ve siperlik takmaları gerekiyor, olmayan öğrencilerimiz için maske ve eldivenleri bizler temin ediyoruz. Öğrencimizin ateşi ölçülecek. Bunun için ateş ölçerimiz aracımızda bulunacak. Araç içerisinde ise teması en aza indirmek için vites kolları, sinyal kolları, el freni ve direksiyon streç ile kaplandı. Eğitmenlerimiz de eldiven, maske ve siperlik ile derlerini verecekler. Dersler sırasında sadece eğitmen ve öğrenci yer alacak.” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10