Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çetin oldu

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçe başkanlarının atamasının ardından Kapaklı ilçe başkanının atamasını gerçekleştirdi. Gelecek Partisi Tekirdağ

Kapaklı 4.06.2020 17:27:00 0
Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çetin oldu

Gelecek Partisi Kapaklı İlçe Başkanı atama törenine, İl Başkanı Recep Nişancı’nın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Mehmet Çetin atandı. Gerçekleşen törenle Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çetin’e yetki belgesi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı tarafından verildi.

 

SIRA SARAY VE ŞARKÖY’DE

 

Gelecek Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı, atama töreninde şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi tek tek ilçe başkanlarımızı açıklıyoruz. Önce Çorlu ilçe başkanımızı açıkladık, daha sonra Süleymanpaşa ilçe başkanımızı açıkladık. Şimdi Kapaklı ilçe başkanımızı açıklıyoruz. Bu hafta sonuna doğru’da Saray ve Şarköy’ü tek tek açıklayacağız. Kapaklı’dan sonra Saray ilçemizi de açıkladıktan sonra seçime girme yeterliliğimiz olmuş oluyor. Daha sonra da hemen yönetimleri oluşturup hemen kongre sürecimizi başlatacağız. Kongremizi de gerçekleştirince genel merkezimizin açılışını yapacağız. Açılış sonrasında ise büyük kongremiz yapılacak çok büyük bir ihtimalle seçimlere kendi partimizle inşallah katılacağız."

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10