Hem mahalleli hem polis bu röntgencinin peşinde

Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır evleri gözetlediği iddia edilen esrarengiz kişi mahalleye korku saldı.  Mahallenin gençleri yaklaşık bir haftadır ellerinde sopalarla sabahlara kadar nöbe

Çerkezköy 4.06.2020 18:04:00 0
Hem mahalleli hem polis bu röntgencinin peşinde

 

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Kuzgun Sokak’ta evleri gözetlediği iddia edilen esrarengiz bir kişi mahalleyi ayağa kaldırdı. Emniyete çok sayıda şikayet gelmesine rağmen bu esrarengiz kişi bir türlü yakalanamadı. Mahallenin gençleri bu durum üzerine birleşerek kendi önlemlerini aldı.  Gençler ise sabaha kadar ellerinde sopalarla mahallelerine dadanan röntgenciyi arıyor.

 

 

 

SABAHA KADAR NÖBET TUTUYORUZ

 

Mahalleli Cihat Baltacı, "Kamera kayıtlardan gördüğümüz kadarıyla evimizin önüne gelip evi dinliyor. Annemin kuran okumasını dinliyor ve sigara içtikten sonra yeniden kapıya geliyor. Canı sıkılıyor başka evleri dikizliyor. Mahallede geçtiğimiz günlerde bir ablamıza tokat atmış. Bir aydır mahallemize dadandı. Polise şikayet ettik ama bir türlü yakalanamadı. Mahallenin gençleri olarak sabaha kadar sopalarla, evlerin kameralarını izleyerek nöbet tutuyoruz. Üniversite sınavına gireceğim, psikolojimiz bozulduğu için doğru düzgün sınava da hazırlanamıyoruz. Tüm mahalle bu röntgenci yüzünden sabaha kadar uyuyamıyor. Kısacası mahalleli evlerinden çıkamıyor. Annelerimizi, kız kardeşlerimizi evlerde tek başına bırakamıyoruz. Eskiden kapılarımızda anahtar bırakıyorduk. Şimdi ise kapılarda nöbet tutuyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

"BİZE DE YAZIK DEĞİL Mİ "

 

Mahallelerine dadanan röntgencinin bir an önce bulunması temennisinde bulunan Nezir Aslantürk ise "Biz Türk vatandaşı değil miyiz? Polise haber veriyoruz hala bu röntgenci bulunamadı. Buradan Kaymakamımıza ve savcımıza sesleniyorum. Mahallemize bir tane bekçi göndersinler. Bir kişinin başına bir şey gelirse bunun hesabını kim verecek. Yaşlısı, genci sabaha kadar evlerinin önünde nöbet tutuyor. Bize de yazık değil mi? Yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10