Lahmacunun içinden vida çıktı

Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde yaşayan Volkan Savtekin Çerkezköy'de faaliyet gösteren bir lokantadan sipariş ettiği lahmacunun içinden çıkan vida ile şaşkına döndü. 

Çerkezköy 7.06.2020 19:21:00 0
Lahmacunun içinden vida çıktı

Çerkezköy Bağlık Mahallesi'nde yaşayan Volkan Savtekin önceki akşam çocukları ve ailesi Çerkezköy'de belediye meydanında bulunan bir lahmacun fırınından beş adet lahmacunu telefonla sipariş etti.30 TL ödeyerek aldığı lahmacunları çocuklarına yedirdiği esnada lahmacunun içerisindeki vida ile şaşkına dönen baba bir kez daha firmayı arayarak durumu izah etti. 

 

ALDIĞI CEVAP KARŞISINDA ŞOK OLDU 

 

Lahmacun salonundan aldığı  'Biz ne yapalım. Yapacak bir şey yok' cevabı karşısında ikinci şoku yaşayan baba Savtekin 'İşletmeler müşterilerini memnun etmek için jest yapıp sattığı ürüne altın koyar, maalesef bizimkine vida koymuşlar. Bir de üstüne böyle sorumsuz cevap veriyorlar. Allah korusun iki çocuğumdan birisinin boğazına gitseydi bugün ben ne yapardım. Çocuklarıma akşam yemeğinde lahmacun yedireyim dedim, yemek burnumuzdan geldi. Bu da yetmemiş gibi özür dilemek yerine salon sahiplerinin ne yapalım demelerine anlam veremedim " diyerek işletmenin vurdumduymazlığına isyan etti. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10