Albayrak: Vatandaşların trafik sorunu çözüldü

Tekirdağ'ın önemli sorunlarından biri haline gelen Süleymanpaşa şehiriçi trafiğinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan proje ve yatırımlar sonucunda rahatladığını kaydeden Tekir

Tekirdağ 8.06.2020 18:21:00 0
Albayrak: Vatandaşların trafik sorunu çözüldü

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Ulaşım Master Planı hazırlanmasından sinyalize akıllı kavşak uygulamalarına, kritik öneme sahip bağlantı yollarından trafik düzenlemelerine yönelik projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, il genelinde olduğu gibi Süleymanpaşa İlçesi'nde de yaşanan trafik sorununu çözerek, trafik akışının rahatlamasını sağladığı belirtildi.

 

HÜKÜMET CADDESİ’NDE TRAFİK TEK YÖNE ÇEVRİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin trafik sıkışıklığını giderme adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Hükümet Caddesi’nde trafiğin tek yöne çevrildiği ve tek yön uygulamasının trafik sorununun çözümünün ilk aşamasını oluşturduğu ifade edildi.

 

TEKİRA MEYDANINA SİNYALİZE KAVŞAK

 

Trafik sıkışıklığının merkezi halinde olan Perşembe Pazarı ile Tekira Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu meydanda ise sinyalize akıllı kavşak uygulamasının devreye sokulduğu böylece trafik ışıkları ile bu bölgede yaşanan araç ve yaya trafiği düzenlendiği belirtildi.

 

RUŞEN GÜNEŞ CADDESİ YENİLENDİ

 

Aynı bölgede yaşanan sıkıntının çözümüne yönelik, hali hazırda Pazartesi ve Perşembe günleri semt pazarlarının kurulduğu Ruşen Güneş Caddesi’nin baştan aşağı yenilenerek, trafik sıkışıklığını giderme aşamalarından bir diğer çalışmanın daha hayata geçirildiği kaydedildi.

 

ŞEHRİN İKİ YAKASI BİRLEŞTİRİLDİ

 

Hürriyet Mahallesi'nde yeni oluşturulan 25 metrelik Soğancılar Caddesi ile şehir merkezini Muratlı Caddesi'nden Çevre Yolu ile bağlantısının gerçekleştirilerek şehrin iki yakasının birbirine bağlandığı ve yeni bir alternatif yolu hayata geçirerek trafik sıkışıklığını bitirecek son aşamanın hayata geçirildiği açıklandı.

 

“TEKİRDAĞ'IN GÜVENCESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDİR"

 

Tamamlanan uygulamalar, yatırımlar ve hayata geçirilen projeler ile birlikte Süleymanpaşa'da trafik sorununun çözümünün sağlandığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımız yaptığımız yeni uygulamalar ve yatırımlar sonrası trafik akışından ve rahatlamadan son derece memnun. Yıllardır süren trafik keşmekeşliğinden kurtulduklarını ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu memnuniyeti görmek bizi de ziyadesiyle mutlu ediyor ve yeni projeleri hayata geçirme adına bize büyük bir güç veriyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısı, teknolojik donanımı, nitelikli personeli, projeleri hayata geçirmedeki kararlılığı ve Tekirdağ sevdası ile şehrimiz için çalışmaya devam etmektedir. Ulaşımla birlikte diğer alanlarda da proje ve yatırımlarımız bundan sonra da hız kesmeden devam edecektir. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin ki Tekirdağ'ın güvencesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesidir" dedi.    

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10