Sevgi eli yardım mağazası yeniden açıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından 'giymiyorsanız getirin' sloganı ile hayata geçirdiği ve kısa süre içerisinde binlerce vatandaşa ulaşan Sevgi Eli Yardım Mağazaları kontrollü normalleşme tedbirleri

Kapaklı 11.06.2020 17:08:00 0
Sevgi eli yardım mağazası yeniden açıldı

Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi ve Karaağaç Mahallesi Hizmet Binası olmak üzere iki yerde bulunan Sevgi Eli Yardım Mağazaları’na hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan giysiler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

İKİ NOKTADA HİZMET VERİYOR

 

Kapaklı’da binlerce kişiye ulaşan ve Kovid-19 salgını nedeniyle kapatılan Sevgi Eli Yardım Mağazaları kontrollü normalleşme tedbirleri kapsamında yeniden hizmete açıldı. Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi ve Karaağaç Mahallesi Hizmet Binası olmak üzere iki yerde bulunan Sevgi Eli Yardım Mağazaları’na hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan giysiler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Mağazalar hafta içi her gün saat 09.00’dan 16.00’ya, Cuma günleri ise 12.00’a kadar hizmet veriyor.

 

TEK TEK KONTROL EDİLİYOR

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada "Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan giyilmemiş giysiler tek tek kontrol edilerek, yıkanıyor. Temiz ve kullanıma hazır hale getirilen giysiler ütülendikten sonra mağazalarda tasnif ediliyor. İhtiyaç sahibi kişiler ise mağazalara gelerek buradan ihtiyaçları doğrultusunda giyim eşyası temin edebiliyor" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10