"Hakkımı sonuna kadar arayacağım"

Karaağaç'ta yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Tayfun Dikmen, kontörlü telefon numarasının kendi bilgisi dışında GSM şirketi görevlisi tarafından faturalı hatta çevrildiğini i

Çerkezköy 11.06.2020 17:38:00 0

Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve Karaağaç’ta yaşayan Tayfun Dikmen, kullandığı GSM firmasının bayi görevlileri tarafından kontörlü hattının faturalı hatta çevrildiğini ve mağdur edildiğini iddia etti.

 

“GÜNCELLEME YAPILACAK DİYEREK KİMLİK NUMARASI İSTEMİŞLER”

 

Kendi adına olan kontörlü hatta kontör yüklemek için kardeşinin Atatürk Caddesi’ndeki bir GSM şirketi bayiine gittiğini söyleyen Tayfun Dikmen “Kardeşim benim telefonuma kontör yüklemek için gittiğinde güncelleme yapacaklarını söyleyerek kimlik numaramı istemişler. Bilgim dışında imzamı taklit ederek telefonumu faturalı hatta çevirmişler. 26.80 TL fatura geldi. Bu faturayı ödedim. 63 TL’lik ikinci bir fatura daha çıkmış. Müşteri hizmetleri görevlilerini arayıp konuyu anlattığımda ‘şikayetçi olma’ diyerek o faturayı sildiler” iddiasında bulundu.

 

“HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM”

 

Kendisinin yaşadığı bu mağduriyeti başkalarının yaşamamasını isteyen Dikmen “Ben bu mağduriyeti yaşadım, başkaları da yaşamasın. Ben Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurup bu hukuksuzluğa karşı hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10