Bozdağ: Çerkezköy'de 3 bine yakın esnafımız krediden yararlandı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, esnaf destek kredisinden Çerkezköy'deki esnafların yüzde 99'unun yararlandığını kaydetti. Bozdağ, "Devletimiz bugünlerde esnafa çok destek o

Çerkezköy 12.06.2020 17:36:00 0
Bozdağ: Çerkezköy

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, esnaflara yönelik alınan yeni kararları değerlendirdi.

 

HENÜZ DAHA ATLATILMADI

 

Cumhurbaşkanlığı kararı ile lokanta, kafe ve restoran gibi yerlerin çalışma saatlerinin 24:00’da kadar uzatılması ile ilgili konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ali Bozdağ, "Kafelerimizin, restoranlarımızın saat 24:00’a kadar açık kalması esnaf için sevindirici. Fakat kahvelerde maç gösterimi ve oyun oynamalar olmayacak. Bu konuda esnafımızdan biraz daha sabır bekliyoruz. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçedeki esnafların sorunlarını yaptığımız toplantıda sürekli görüşüyoruz. Bizler esnafımızın kalkınması için hem Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası hem de Oda Birliği olarak görüşmelerimizi yapıyoruz. Koronavirüs süreci hala daha devam ediyor, salgın tehlikesi henüz daha atlatılmış değil. Bu süreçte biraz daha sabırlı olmamız lazım, şuan için esnaflarımızdan gelen taleplerin bir kaçı kahvelerde oyun oynatılması ve maç gösterimi ile berberlerin çalışma saatlerinin uzatılması yönünde. Bu konuları gündemimize aldık fakat süreç devam ettiği için şimdilik henüz net bir gelişme yok" dedi.

 

YÜZDE 99'U YARARLANDI

 

Hükümetin esnafa yönelik önemli desteklerde bulunduğunu kaydeden Bozdağ, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın esnafa destek paketlerinden şimdiye kadar toplam 3 bine yakın esnafımız yararlandı. Bazı esnaf arkadaşlarımıza kredi desteği çıkmadı onlar için üzgünüz ama yüzde 99 olarak esnafımız kredi paketinden yararlandı. Devletimizden Allah razı olsun. Bu süreci Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, ilimizde Valimiz, ilçemizde Kaymakamımız çok iyi yönetti" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10