Tenis Kompleksi yeniden hizmete açıldı

Koronavirüs salgını dolayısıyla İçişleri Bakanlığı'nın salgını kontrol altına almak amacıyla aldığı tedbirler kapsamında ülke genelinde kapatılan spor kompleksleri, 1 Haziran'

Çorlu 16.06.2020 13:16:00 0
Tenis Kompleksi yeniden hizmete açıldı

Çorlu Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada hem çocuk hem de yetişkinlere yönelik tenis kurslarının verildiği Tenis Kompleksi’nin, 15 Haziran itibarıyla Çorlulu tenis severlere kapılarını yeniden açtığını duyurdu. Öte yandan Mart ayından bu yana kapalı olan Tenis Kompleksi’nde, normalleşme ile birlikte tenis sporundan ayrı kalan çocukların, Çorlu Belediyesi’nin tenis antrenörleri eşliğinde yeniden kurslara başladığı belirtildi.

 

HER YAŞTAN SPORSEVERE HİZMET VERMEYE HAZIR

 

Yetkililer, Tenis Kompleksi’nin İçişleri Bakanlığı’nın yeni normalleşme sürecine dair yayınladığı “Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi”ne uygun bir şekilde hizmet vermeye başladığını ve bu kapsamda düzenli olarak dezenfekte edildiği ve her yaştan sporsevere hizmet vermeye hazır olduğunu ifade etti. Yetkililer açıklamanın devamında “Alipaşa Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde bulunan Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde özel tenis antrenörleri eşliğinde yeniden açılan tenis kursları, hem çocuk hem de yetişkin gruplara hitap ediyor. Tenis Kompleksi içerisinde bulunan tenis kortları ayrıca tenis oynamak isteyen vatandaşlarımız tarafından saatlik olarak da kiralanabiliyor. Ders almak veya kort kiralamak isteyen vatandaşlarımız 0542 547 54 85 numaralı telefondan bilgi alabiliyorlar.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10