İrmet Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendiriyor

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Tardu'yu da hekim kadrosuna dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç.

Çerkezköy 17.06.2020 15:59:00 0
İrmet Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendiriyor

 

Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Tardu ile birlikte uzman doktor sayısını 47’ye çıkaran İrmet Hastanesi, 10 pratisyen doktor, 2 diş hekimi ve 47 uzman doktor olmak üzere toplam 59 hekim ile Çerkezköy ve bölgedeki hastaların yanı sıra Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden gelen hastalara da sağlık hizmeti sunuyor.

 

ÇERKEZKÖY’DE TEK

 

2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Ali Tardu, 2002-2008 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel cerrahi ihtisasını, 2014-2016 yılları arasında da Malatya’daki İnönü Üniversitesi’nde gastroenteroloji cerrahisi ihtisasını yaptı. 2016-2018 yılları arasında Edirne Devlet Hastanesi’nde gastroenteroloji cerrahisi uzmanı (doçent) olarak görev yapan Tardu, 2018-2019 arasında da Bursa Yüksel İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eğitim görevlisi ve doçent olarak görev yaptı. İrmet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Ali Tardu, Çerkezköy’de bu alanda görev yapan tek Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı.

 

GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ BİRİMİNDE HANGİ KANSERLER TEDAVİ EDİLİYOR?

 

Sindirim sistemi hastalıklarının cerrahi tedavisiyle ilgilenen Gastroenteroloji Cerrahisi biriminde; yemek borusu hastalıkları (özefagus kanseri, reflü, hiatal herni, akalazya), mide ve duodenum hastalıkları (kanser, morbid obezite, metabolik cerrahi, her türlü tümör), ince ve kalın bağırsak hastalıkları (ülseratif kolit, crohn hastalığı, kanserler), anüs ve anal kanal hastalıkları (fissür, fistül, hemoroid, inkontinans, prolapsus, abse), karaciğer, pankreas, safra kesesi ve safra yolları hastalıkları (karaciğer kanseri, kist hidatik, portal hipertansiyon, safra kesesi taşı, kolesistit, pankreas kanseri, pankreas psödokisti ve her türlü kistler) uzmanlarınca değerlendirilip cerrahi tedavileri gerçekleştiriliyor. Mide kanseri, kalın bağırsak kanseri, rektum kanseri, pankreas kanseri, karaciğer kanseri, yemek borusu kanseri, safra kesesi kanseri, ince bağırsak kanserleri ve karın içi kanserleri gibi sindirim sisteminin tüm kanserleri bu bölümde tedavi ediliyor. En sık karşılaşılan kanserlerden olan kalın bağırsak ve mide kanserlerinin tanısı ve taraması için kullanılan gastroskopi ve kolonoskopi de bu bölümde yapılıyor.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10