Süleymanpaşa Hal'i açılış öncesi dezenfekte edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte Süleymanpaşa'da yapımı tamamlanan Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin açılışını bu

Süleymanpaşa 18.06.2020 12:45:00 0
Süleymanpaşa Hal

 

 

Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin açılış töreninin sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirileceğini açıklayan yetkililer, açılış öncesinde tören alanının dezenfekte edildiğini ve temizlik çalışmaları yapıldığını açıkladı. Yetkililer, tören alanına vatandaşların ateşleri ölçülerek alınacağını ve sandalye diziliminde sosyal mesafe kuralına göre düzen alınacağını kaydetti. Ayrıca, tören alanında vatandaşlara dezenfektan ve maske dağıtımı yapılacağı da ifade edildi.

 

ALBAYRAK: KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYULACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da açılış öncesi tören alanında yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüse karşı tüm birimlerimiz ile mücadele yürütmeye devam ediyoruz. Bu süreçte diğer işlerimizi de tüm tedbirleri alarak yerine getirdik. Yapımını tamamladığımız Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin açılışı gerçekleştireceğiz. Açılış törenimiz tüm sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapılacaktır. Ben Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10