Pantolon sipariş etti, kutudan bakın ne çıktı!

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi'nde bir internet alışveriş sitesinden 5 tanesi 149 TL'ye satılan pantolondan sipariş veren 21 yaşındaki İbrahim Okan kutunun içinden bir tayt, iç giyim ve yüz maskesi çı

Çerkezköy 22.06.2020 13:43:00 0
Pantolon sipariş etti, kutudan bakın ne çıktı!

Çerkezköy'de sosyal medyada gördüğü bir alışveriş firmasından 149 TL karşılığında 5 adet pantolon sipariş veren 15 yaşındaki genç paket içerisinden çıkanları görünce büyük şok yaşadı.

 

5 ADET PANTALON SİPARİŞ VERDİ

 

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi'nde bir tekstil atölyesinde çalışan 21 yaşındaki İbrahim Okan, sosyal medya üzerinden kıyafet satışı yapan bir hesapta 5 adet pantolonun 149 TL’ye satıldığını gördü. Kampanyanın yapıldığı sosyal medya hesabının 42 bin kişi tarafından takip edildiğini gören İbrahim Okan, beş adet pantolon satın aldı. Okan'ın verdiği sipariş ise bir kaç gün içerisinde kargo ile iş yerine gönderildi. Daha sonra gelen paketi açan Okan, kutunun içerisinde 10 TL değerinde olan tayt, kadın iç giyimi ve yüz maskesi yapımında kullanıldığı belirtilen maske çıktı. Paketten çıkanları gören Okan büyük şaşkınlık yaşarken, hemen sipariş verdiği firma ile sosyal medya hesabından irtibata geçti. Firmadan cevap alamayan ve dolandırıldığını anlayan Okan başka insanların dolandırılmaması için şahıslar hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

 

BAŞKASININ CANI YANMASIN

 

Vatandaşları bu konuda uyaran İbrahim Okan "İnternet üzerinden kurumsal firmalardan alışveriş yapın. Ben dolandırıldım, başkasının canı yanmasın. Yetkililer de bu konuda lütfen tedbir alsınlar" diye konuştu.Okan " "Kargocu geldiğinde ürünün parasını kapıda ödedik. Herkes alışveriş yaparken dikkat ederse iyi olur. Ürünü aldığımız adamları aradık ama telefonlarına ulaşılamıyor" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10