"Umut Taşıyan Maskeliler" mektubuyla Çerkezköy'ü gururlandırdı

'Gençlerden Mektup: Minnettarız' sloganıyla düzenlenen Koronavirüs Kahramanlarına Mektup yarışmasında dereceye giren öğrenci, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret

Çerkezköy 22.06.2020 16:57:00 0

 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın hastalığının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana büyük bir fedakarlıkla çalışan başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm çalışan ve emek verenler adına Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce ‘Gençlerden Mektup: Minnettarız’ başlıklı bir mektup yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan ve Tekirdağ il birincisi olan 9. Sınıf öğrencisi Burcu Eser yazdığı “Umut Taşıyan Maskeliler” başlıklı mektubuyla Çerkezköy’ü gururlandırdı.

 

6 BİN 326 MEKTUP ARASINDAN 5. TEKİRDAĞ’DA 1.

 

Kaymakam Abban,  ‘Gençlerden Mektup: Minnettarız’ sloganıyla düzenlenen Mektup Yarışması’nda Türkiye’de toplam 6 bin 326 mektubun arasından 5., Tekirdağ’da il  birincisi olan Burcu Eser’i makamında ağırladı. Ziyarette, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ve yanındaki heyet, başarılı öğrenciye eşlik etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kaymakam Atilla Selami Abban, ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ anlayışı doğrultusunda çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve 13-17 yaş aralığında düzenlenen yarışma için 6 bin 326 adet başvuru arasından elde ettiği başarı ile Çerkezköy’ü gururlandıran öğrenciyi tebrik ederek, ödüllendirdi ve başarılarının devamını diledi. Kaymakam Abban, Burcu Eser’e Başarı Belgesi ve kitap takdim etti.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10