Bir ayda 42 bin TL'lik askıda fatura ödendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın ilk 5 faturayı ödeyerek başlattığı askıda fatura uygulamasının ilk 1 aylık sürecinde toplam tutarında bin 23 adet fatura hayırsever vatanda?

Tekirdağ 24.06.2020 09:10:00 0
Bir ayda 42 bin TL

 

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alarak toplum sağlığını tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle sosyal ve ekonomik hayatta da birçok sıkıntı yaşandı. Salgın nedeniyle zor günlerin içinden geçilen bu günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve dayanışma ile insanların yaşadıkları sıkıntıları gidermek amacıyla başlattığı askıda fatura uygulamasına büyük ilgi gösterildi. Askıda fatura ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacaklarını ifade etti.

 

“HAYIRSEVERLERİMİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

 Koronavirüs salgınının insan sağlığını tehdit ettiği kadar ekonomik anlamda da sıkıntılara yol açtığına dikkat çeken Albayrak, “Bu süreçten olumsuz etkilenen ve faturalarını ödemekte sıkıntı çeken vatandaşlarımıza bir nebze de olsa destek olmak amacıyla başlattığımız ‘Askıda Fatura’ Dayanışma kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Birlik olduğumuz zaman her türlü zorluğun üstesinden gelebilen bir milletiz. Özlem duyduğumuz sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel ve güneşli günleri hep beraber göreceğimize olan inancımla tüm halkımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

“İNTERNET SİTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ”

 

Albayrak, askıda fatura uygulamasına destek vermek isteyen vatandaşların, TESKİ'nin internet sitesi üzerinden www.teski.gov.tr/sube/askidafatura linkine tıklayarak sisteme yüklenen askıdaki faturalardan ödeme yapabileceklerini hatırlattı.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10