Vali Yıldırım yağıştan etkilenen Kapaklı'yı ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki protokol üyeleri geçtiğimiz gün sağanak yağıştan olumsuz etkilenen Kapaklı'yı ziyaret etti.

24.06.2020 16:26:00 0
Vali Yıldırım yağıştan etkilenen Kapaklı

 

Vali Yıldırım, Kapaklı Kaymakamlığı'nda Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç ile birlikte yaşanan sağanakta zarar gören noktaları konuşarak, ilçe yetkililerinden bilgi aldı. Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan ayrılan Vali Aziz Yıldırım ile protokol üyeleri alt katı ibadete açılan Ravza Camii ve yapımında sona gelinen yeni hükümet konağında incelemede bulundu.

 

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlçemizde etkisini gösteren ve afet boyutundaki kuvvetli yağışların ardından altyapı sorunlarından kaynaklanan su baskın yerlerini inceleyerek, mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Yaşanan mağduriyetleri çözüme kavuşturmak için ilgili kurumlar ile görüşmelerimizi sağlayarak, sorunların giderilmesi için var gücümüzle kentimiz genelinde çalışmaya devam edeceğiz. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyeti İlçe Kaymakamımız Bülent Hamitoğlu ile birlikte karşılayarak ilçemizde dün etkisini gösteren kuvvetli yağışın ardından yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi aktardık. Ardından alt katı ibadete açılan Ravza Cami’nde ve yapımında sona gelinen Yeni Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunduk" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10