Uyuşturucuyla Mücadele Günü'ne özel seminer

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla internet üze

Tekirdağ 24.06.2020 15:37:00 0
Uyuşturucuyla Mücadele Günü

 

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla tüm kurumlar gibi faaliyetlerine ara veren Türkiye Yeşilay Cemiyeti, salgın sürecinde faaliyetlerine alanında uzman isimlerle çevrimiçi eğitim programları düzenleyerek devam ediyor. Bu kapsamda 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’nde çevrimiçi eğitim semineri düzenleyerek salgın sürecinde de uyuşturucu bağımlılığı ile mücadeleye dikkat çekecek.

 

“KAYIT KONTENJANININ 3 BİN KİŞİ”

 

Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, düzenlenecek bu çevrimiçi eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada 26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ne özel Yeşilay olarak düzenlenen “İyileşmek Mümkün” eğitim programı kayıtlarının açıldığını belirtti.  Alanında uzman isimlerin madde bağımlılığı ve tedavisine dair internet üzerinden canlı oturumlarla gerçekleştireceği Webinar eğitim programına katılımın ücretsiz olduğunu kaydeden Soykırlı, “Kayıt kontenjanının 3 bin kişiyle sınırlandırıldığı programa katılım gösterenlere online katılım belgesi verilecektir. Seminer ile ilgili katılım linki aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kayıt esnasında katılımcıların ad-soyad ve e-posta adreslerini doğru girdiklerinden emin olmaları; sertifika ve kişiye özel eğitim katılım linklerinin ulaşımı açısından büyük önem arz etmektedir. Eğitim seminerine katılım için aşağıdaki link üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz: http://www.burkon.online/iyilesmekmumkun “dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10