Yeşil alanlarda bakım mesaisi sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, koronavirüs salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri almayı ihmal etmediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Park ve Bahçeler Daire

Tekirdağ 26.06.2020 13:59:00 0
Yeşil alanlarda bakım mesaisi sürüyor

Park ve Bahçe ekipleri, çalışmaları kapsamında il genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda; çiçek ve ağaç bakımı, budama, çim serme, çim biçme, yabani ot temizliği, mezarlıkların temizliği, park bakım, onarım ve revizyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ ÖZVERİ İLE SÜRÜYOR”

 

Yaz mevsiminde vatandaşların en çok kullandığı alanları temiz ve bakımlı bir hale getirmek için çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ekiplerimiz, halkımızın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde sürdürüyor. Koronavirüs salgını sürecinde koruyucu tedbirler ve önlemleri de almayı ihmal etmiyoruz. Parklarımız düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Halkımızın sağlığını korumak ve bu süreçte nefes alabilecekleri alanları hazırlamak için il genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10