Bahçeli durağı modern görünümüne kavuştu

Çerkezköy Belediyesi, kent görünümüne modern bir çehre kazandırmak amacıyla işçi servislerinin ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolcu duraklarını yeniliyor. Bu kapsamda ilk olarak Namık

Çerkezköy 29.06.2020 18:26:00 0
Bahçeli durağı modern görünümüne kavuştu

 

Çerkezköy Belediyesi, vatandaşların daha konforlu ve daha güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla durakları yeni kent mobilyaları ile yeniliyor.

 

İLK OLARAK BAHÇELİ DURAĞI YENİLENDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yenilenen duraklar ile ilgili yaptığı açıklamada kent genelinde vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yolcu duraklarının revize edildiğini kaydetti. Akay, ilk olarak Fevzipaşa Mahallesi’nde Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Bahçeli Durağını modernize ettiklerini belirterek “Hava karardığında aydınlatma sistemlerinin devreye girdiği yeni durağımızda, kış aylarında da ısıtma sistemi devreye girecek” dedi.  

 

“DİĞER DURAKLAR DA YENİLENECEK”

 

Yeni durakların eskilere kıyasla daha geniş ve daha modern bir yapıya sahip olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Akay, “Fevzipaşa Mahallemizde ilkini yaptığımız modern durağımızın benzerlerini, kentimizin diğer noktalarına da monte edeceğiz” diye konuştu.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10