1911 Çerkezköyspor'da Küçük dönemi sona erdi

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da Teknik Direktör Murat Küçük TFF'nin ligleri tescil etmesinin ardından görevinden istifa etti. Ligin yedinci haftasında takımın baş

7.07.2020 19:29:00 0
1911 Çerkezköyspor

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta sezonu 25 puan ile dokuzuncu sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor'da teknik direktör Murat Küçük ile yollar ayrıldı.

 

TAKIMIN BAŞINA SEKİZİNCİ HAFTA GELDİ

Ligin ilk yedi karşılaşmasında altı puan toplayan 1911 Çerkezköyspor alınan kötü sonuçların ardından fatura Teknik Direktör Sefa Davarcı'ya kesmişti. Davarcı ile yollarını ayıran 1911 Çerkezköyspor iki sezon önce yarım sezon takımı yöneten Murat Küçük ile anlaşma sağlamıştı. Ligin sekizinci haftasında takımın başına geçen Murat Küçük'ün 1911'i Başişkele Doğantepespor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmişti. 1911 Çerkezköyspor dokuzuncu hafta ise evinde Uzunköprüspor'u son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup ayrılırken, bir sonraki hafta ise lider Edirnespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz güçlü rakibine ise 3-1 mağlup olmuştu. 11'inci hafta evinde ligin namağlup ekibi Bigaspor'u konuk eden temsilcimiz tek golle karşılaşmadan galip ayrılarak büyük moral bulmuştu.

Ligin 12'inci haftasında deplasmanda Bozcadaspor karşısına çıkan temsilcimiz rakibine 6-1 gibi çok farklı skor ile mağlup olmuştu. Temsilcimiz ilk devrenin son karşılamasında ise evinde güçlü rakibi Arnavutköy Belediyespor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. İkinci devreye iyi başlamak isteyen temsilcimiz deplasmanda Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'ye konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen temsilcimiz karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Ligin 15'inci haftasında evinde Tekirdağ derbisinde Tekirdağspor'u konuk eden 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bilmişti. Tekirdağspor galibiyeti ile moral bulan temsilcimiz bir sonraki hafta deplasmanda Lüleburgazspor'a 2-0 mağlup olurken, evinde ise Vizespor'u 2-1 mağlup etmişti. Ligin 18'inci haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Ortaköyspor'a konuk olan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 3-2 galip ayrıldı. Evinde Alibeyköyspor ile berabere kalan temsilcimiz bir sonraki hafta ise deplasmanda Kocaeli temsilcisi Karamürselspor'a 2-1 mağlup oldu. 21'inci hafta evinde Başişkele Doğantepespor'a 2-1 mağlup olan temsilcimiz bir sonraki hafta deplasmanda Uzunköprüspor'u aynı skor ile mağlup etti.

 

19 PUAN TOPLADI

 

Koronavirüs nedeniyle üç ay oynanmayan BAL ligleri TFF'nin aldığı karar sonrası 23'üncü haftada tescil edildi. Ligin yedinci haftasında takımın başına getirilen tecrübeli antrenör Murat Küçük 1911 Çerkezköyspor başında çıktığı 15 karşılaşmada altı galibiyet, bir beraberlik ve sekiz mağlubiyet alarak 19 puan topladı.

 

"GÖREVİMİZİ TAMAMLADIK" 

 

Kulüp ile maddi ve manevi görüş ayrılıklarından dolayı kendi adına ayrılma kararı aldığını kaydeden Teknik Direktör Murat Küçük,"1911 Çerkezköyspor maceram ligin yedinci haftasında başladı. Takımın başına geldiğimde yönetim ile yaptığımız toplantıda takımın ligde kalması şampiyonluk ile eş değerdir denildi. Takım olarak hedefimiz ligde kalmaktı. Alnımızın akıyla takımda mücadele eden arkadaşlarımız ile görevimizi tamamladık" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Küçük, "Sezon başında takımın nasıl ve ne şartlarda kurulduğunu herkes bilmektedir. Bu takımın ligde kalması şampiyonluk kadar önemlidir. Liglerin tescil olup olmadığı da önemli değildir. Zaten biz bu mücadelemiz ile ligde kalacaktı. Çalışmalarımızı, başarıyı ve mücadelemizi de kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Son toplantıda Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin ve Genel Kaptan Gökhan Biber ile bir görüşme gerçekleştirdik. Toplantıda anlaşamayacağımız ayyuka çıktı ve kendilerine başarılar diledim. Sezon başından bu yana özveriyle bu takımı başarıya götüren başta Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sezonlarda 1911 Çerkezköyspor'a başarılar diliyorum.  Bu takım 3.ligi hak ediyor" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10