'Haydi Çocuklar Eğlenceye' etkinliği Karaaağaç'ta devam etti

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen "Haydi Çocuklar Eğlenceye" etkinliği Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç Mahallesi ile devam etti. Etkinlik kapsa

Kapaklı 7.07.2020 19:59:00 0

 

 

 

Kapaklı Belediyesi çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında “Evde 23 Nisan Neşesi” etkinliğinin ardından “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliğini hayata geçirdi. Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalleleri ile devam eden etkinlik kapsamında çocuklara balon ve şeker ikramlarında bulunuluyor.

 

PINARCA MAHALLESİNDE SONA ERECEK

 

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı sevgili çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliği kapsamında Mobil İkram Aracımız ile mahalle mahalle sokak sokak geziyoruz. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarını aracımızdan çalarak, görevli palyaçolar tarafından çocuklarımıza şeker ve balon ikramında bulunuyoruz. Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer. Onlar için ne yapsak az" diye konuştu. Etkinliğin 8 Temmuz Çarşamba günü İnönü ve İsmetpaşa Mahallesinde devam edeceğini kaydeden Çetin " 9 Temmuz Perşembe günü Atatürk Mahallesi, 10 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi, 13 Temmuz Pazartesi günü Bahçelievler Mahallesi ile devam edecek ve 14 Temmuz Salı günü Pınarca Mahallesi’nde etkinliğimiz sona erecek" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10