Aymak görevi Biyik'a devretti

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün Kapaklı İlçe Başkanlığı'na atanan Recep Biyik, Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanında  düzenlenen programda  İlçe Başkanvekili Mehmet Aymak?

Kapaklı 10.07.2020 21:01:00 0
Aymak görevi Biyik

Cuma günü saat 17.00'de Kapaklı Kazak Gölü Mesire alanında düzenlenen programda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan ile partileler katıldı. Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " Bugün böyle kutsal ve anlamlı günde görev teslimi yapmaktan gurur duyuyorum. Değerli dostlar, bir çok anımız var 1994 yılında 25 yaşında meclis üyesi olarak Kapaklı’da siyasi arenaya girmiş olarak söyleyebilirim ki, siyaset insanın hep kendisinden vermektir. İçinizde vatan, millet aşkı varsa, aşk ile çalışan yorulmaz şiarı varsa hiçbir sıkıntının ehemmiyeti kalmıyor. Az laf çok iş felsefesi ile bir yola çıktık, Allah’ın izniyle İl Başkanımızın bize yüklediği her görevi yapacağımızı belirtmek isterim. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyonları  çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi bildiriyoruz" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan " AK Parti iktidarı öncesi milleti kendisi için neyin iyi olduğunu tarif edemeyen bir merkezin olduğunu biliyoruz. Bu merkezde, askeri müdahaleler, komplolar planladığını gördük. Çevreden gelenlerin Türkiye’de ağır bedeller ödediğini de biliyoruz. Düne nispetle çok daha sıkı ve, et ve kemik misali yol yürümemiz gerektiğini biliyoruz. Çok şey yaptık ama yaptıklarımızı yazmak lazım. Bir parti olarak değil aydın yarınları inşaa etmek için bu durumda olmak zorundayız" dedi. Haberin detayları, Pazartesi günü Çerkezköy Haber Gazetesi'nde.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10