Sıfır atık kutularının sayısı arttırılıyor

Kapaklı Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalarını genişletiyor. Proje kapsamında Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanan Kapaklı Belediyesi, ilçe genelindeki sıfÄ

Kapaklı 12.07.2020 15:18:00 0
Sıfır atık kutularının sayısı arttırılıyor

 

 

Kapaklı Belediye Başkanlığı’nın, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla atıkların ayrıştırılması amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında Kapaklı’da atıkların ayrıştırılması ve vatandaşın bilinçlendirilmesi konusunda çalışmaların devam ettiği kaydedildi. Karlı, Uzunhacı, Yanıkağıl ve Bahçeağıl mahallelerine atık kuruları yerleştirilerek, bu kutuların sayısının arttırıldığı ifade edildi.

 

“SIFIR ATIK KUTULARIMIZI YERLEŞTİRDİK”        

 

Kapaklı Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Çöplerimizi ayrıştırarak geri dönüşüme katkı sağlıyor, doğamızı koruyoruz. Cumhurbaşkanlığımız himayesinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında yaptığımız çalışmalar doğrultusunda Sıfır Atık Belgesi sahibi belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki sıfır atık kutuları sayılarını artırıyoruz. Son olarak Karlı, Uzunhacı, Yanıkağıl ve Bahçeağıl Mahallelerimize de sıfır atık kutularımızı yerleştirdik. #DahaTemizBirKapaklı, #SıfırAtık, #İşimizGücümüzKapaklı” ifadelerine yer verildi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10