Albayrak, Et Kombina Tesisi'nin hazırlıklarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu sabah mesaisine Malkara'da devam etti. Başkan Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Et Kombina Tesisi'nin Kurban Bayramı için ba

Malkara 13.07.2020 17:42:00 0
Albayrak, Et Kombina Tesisi

Sabah saatlerinde yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla halka hizmet verecek Et Kombina Tesisi’nde başlayan hazırlık çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile fikir alışverişinde bulunup, durum değerlendirmesi yaptı. Gerçekleştirilen çalışmalarda, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar, İsmail Akkaya, Tekirdağ Büyükşehir Daire Başkanları, Malkara Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erdem, TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç ve Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel yer aldı.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Başkan Albayrak daha sonra Malkara Belediyesi Binasına geçti. Meclis toplantı salonunda Malkara’da yapımı devam eden çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı Albayrak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Mahalle Yolları, TESKİ Yatırımları, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının değerlendirmesi yapılan toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindekilere, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç bilgilendirmede bulundu.

 

“MODERN BİR İLÇE YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Toplantıda konuşan Malkara Belediye Başkanı Yurdakul, “Kırsal mahallelerimizin yol sorununu çözüp, ilçe merkezimizde yapılacak olan doğal gaz çalışmaları sonrasında merkez mahallerimizde zaman kaybetmeden yol yapım çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Malkara’yı modern bir ilçe yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10