Protokol üyeleri yeşil sahada buluştu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kapaklı İlçe Stadyumunda protokol üyeleri yeşil sahada buluştu. Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin

Kapaklı 15.07.2020 12:24:00 0
Protokol üyeleri yeşil sahada buluştu

 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kapaklı İlçe Sahası’nda Milli Birlik Maçı düzenlendi.

 

KAPAKLI SAHASI'NDA GERÇEKLEŞTİ

 

Önceki akşam gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlarken, daha sonra Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper günün anısına bir konuşma gerçekleştirdi. Alper " 15 Temmuz 2016’da yüce Türk milleti darbe heveslilerine ve hainlerine karşı destansı bir tarih yazmıştır. 15 Temmuz’da Türk milleti haysiyetine sahip çıkmış, kendisine tuzak kuranların tuzağını başına geçirmiş, tarihin yönünü kendi istikbal ve istiklali doğrultusunda belirlemiştir. O gün bütün milletimiz olduğu gibi sağlık çalışanları da canlarını dişlerine takarak gerek yaralı ve şehitlerin intikali gerekse yaralıların sağlık kuruluşunda tedavileri için görev yaptılar. Bugün de Covid-19 pandemisi nedeniyle en önde mücadele vermeye devam ediyorlar” diye konuştu.

 

TESCİLİ OLMUŞTUR

 

Alper'in ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " 15 Temmuz Türkiye'de artık halkın kendi iradesine, milli değerlerine, inançlarına, sandığa sahip çıktığı gün olarak tüm dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. 15 Temmuz akşamı ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözü tescillenmiştir. Tarih boyunca ülkemize hep bazı güçler göz koymuş, silahlı güçleri kullanarak darbeler yapılmış ve ülkemizin birçok değeri yok edilmiştir. Bundan böyle artık halk şunu söylüyor; hepimizi farklı düşüncelere sahip olabiliriz, hepimiz farklı inançlara da sahip olabiliriz. Bu farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Demokrasiye inanırsak, sandığa inanıyorsak,  milli değerlere inanıyorsak tartışılacak olan her şey mecliste tartışılacaktır. Başka güçler herhangi bir şekilde bu ülkeye yön veremeyecektir. Biz farklı siyasi düşüncelerimizle hem yerelde hem genelde bütün fikirlerimizi saygı çerçevesinde meclislerde tartışacağız, milletimizin huzuruna da bir sonraki seçimlerde yaptıklarımızla, söylemlerimizi anlatacağız. 15 Temmuz milli iradenin artık bundan sonra sürekli vatandaşın talep ettiği yönetimlerle devam edeceğinin tescili olmuştur” diye konuştu.

 

TAKDİRE ŞAYANDIR

 

Dünyanın ve ülkemizin üç aydır koronavirüsle mücadele ettiğini söyleyen Çetin " Hamdolsun ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli bir sınavı başarıyla sonuçlandırmıştır. Tekirdağ il genelinde de bizler gerçekten önemli bir hizmeti hem genel hem yerel anlamda ortaya koyduk, vatandaşlarımızın da duyarlı davranışı takdire yaşandır. Başta sağlık personellerimize, kurallara uyduğu için herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

YEŞİL SAHADA TER DÖKTÜLER

 

Milli Birlik karşılaşmasında kırmızı takımın kadrosunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İrfan Danışmaz, Çağlar Bütün, Yusuf Çetin, Adem Sekmen, Gökhan Çevik, Hasan Dükanlı, Mehmet Soyaslan, Veysel Güven, Kadir Kurt, Kaan Özen, Serkan Akyüz, Fatih Can Mert, Uğur Akyıldız, Muhammet Taşkıran, Hidayet Nişancı, Mehmet Doğancı, beyaz takımda ise Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Erdinç Yılmaz, Nihat Toprak, Nizamettin Çoban, Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Cengiz Vural, Ergün Uncuoğlu, Mehmet Çetin, Eray Güner, Mert Bulut, Levent Alper, Mert Kuvancı, Talha Çıra, Musa Çayır, Recep Biyik, Fatih Diler, İbrahim Aktürk, Ender Dubaz yer aldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği karşılaşmada ise kazanan ise dostluk oldu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10