Ermeğan'dan Sönmez'e sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'a yönelik; "Bu topraklarÄ?

Çerkezköy 15.07.2020 19:27:00 0
Ermeğan

 


 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan, sosyal medya hesaplarından Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ı eleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez'e sert tepki verdi.

 

ÖZÜR DİLESİN

 

Kendisine ait sosyal medya hesabında AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez'in paylaşımını takipçileriyle paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan “En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır. Bu arkadaşımızın bir an önce yapmış olduğu yanlıştan dönerek Tekirdağ Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Sayın Faik Öztrak’tan özür dileyerek, bu hatasından geri dönmesini bekliyorum” dedi.

 

“SİYASET BÖYLE YAPILMAZ”

 

Ermeğan, “Çerkezköy Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Abdullah Sönmez Cumhuriyet Halk Partisi sözcümüz Sayın Faik Öztrak’a “bu toprakların evlatları değilsiniz, siz insan değilsiniz, sizin karşınızda dimdik duracağız“ demişsin. Hepimiz bu vatanın evladıyız. Siyaset böyle yapılmaz. Hakaret, küfür, aşağılama ile hiç kimse bir yere varamaz. Terbiye ciddi bir meseledir. Görüyoruz ki ne yazık ki bu arkadaşımız da yok. Bizler tam olarak da bu ülkenin evlatlarıyız. Biz Kuvva-i Milliyeciyiz. Faik Öztrak’ın geçmişinin, ailesinin kim olduğu ortadadır. İstiklal Madalyasına sahip bir ailenin ferdi olan Faik Öztrak’a laf uzantanların düne kadar kimlerle aynı yolda yürüdüğü, kimlerle aynı yağmurda ıslandığını cümle alem biliyor. Yarın bir gün tekrar çıkıp da kandırıldık demeyin! Ancak ona söyleyeceğim tek şey; Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Ahlak ve zeka ön safta yer alır. Bu hayat ancak ilim ve fen ile olur. Eğitimdir ki bir milleti ya şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder. En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır. Bu arkadaşımızın bir an önce yapmış olduğu yanlıştan dönerek Tekirdağ Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Sayın Faik Öztrak’tan özür dileyerek, bu hatasından geri dönmesini bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10