Şehitlerimiz Çerkezköy'de de anıldı

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılında yılında organize edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Çerkezkö

Çerkezköy 15.07.2020 19:34:00 0
Şehitlerimiz Çerkezköy

 

 

15 Temmuz şehitleri tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de anıldı. 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında dün saat 12.15’te 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Osmanlı Cami, Bahçeli Cami, Mevlana Cami, Mimar Sinan Cami, Kızılpınar Mahalle Cami ve Veliköy Mahalle Cami’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

 

 

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

 

Saat 13.00’da da Çerkezköy Şehitliği’nde şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilirken, programa  Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Serkan Yörükoğlu, Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce, belediye meclis üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, resmi kurum ve kuruluşların yöneticileri, STK yöneticileri, mahalle muhtarları, gaziler, şehit aileler ve vatandaşlar katıldı.

 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDİLDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Serdar Ürkmez ve katılımcılar tarafından şehitlerimizin kabirlerine kırmızı güllerin bırakılmasının ardından din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10