Albayrak: Vatandaşlarımız için kaliteli hizmet anlayışı ile çalışıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy'de  "Şarköy İlçesi Alt Bölge Kırsal Kalkınma Planı" konulu toplantı düzenledi. Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaşkanÄ

Şarköy 17.07.2020 18:52:00 0
Albayrak: Vatandaşlarımız için kaliteli hizmet anlayışı ile çalışıyoruz

 

 

Şarköy Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanları ve Şarköy Mahalle Muhtarları katıldı.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Toplantıda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çiftçimizin yanındayız ve destekçisi olmaya devam ediyoruz.  Tarımsal Hizmetler Dairemiz İlimiz genelinde yaptığı başarılı hizmetlerine her gün bir yenisini ekliyor. Vatandaşlarımız için kaliteli hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum." dedi.

 

SWOT ANALİZİ YAPILDI

 

Yetkililer ise yaptıkları açıklamada " Şarköy İlçesi Alt Bölge Kırsal Kalkınma Projesi ile kırsal alanda yaşayan ve işlemeli tarıma uygun arazileri az olan nüfusun sosyo-ekonomik yaşam koşullarının sürdürülebilirlik ve katılımcılık ilkesi doğrultusunda geliştirilmesi ve kırsal alt yapının iyileştirilmesi amaçlanıyor. Toplantıda ilçenin güçlü ve zayıf yönleri, tehditler ve fırsatlar irdelenerek swot analizi yapıldı. Aynı zamanda proje ekibi tarafından Şarköy ilçesinin bütün mahalleleri yerinde ziyaret edilerek çalışmalara devam ediliyor" dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10