TIR parkları Çerkezköy halkını çıldırttı

Çerkezköy'de şehir içinde artan trafik, son günlerde Çerkezköy'ün hemen girişinde otogarın yanında Gümrük'te de yoğun şekilde yaşanıyor. Gümrüğün sağına, soluna pa

Çerkezköy 17.07.2020 20:37:00 0
TIR parkları Çerkezköy halkını çıldırttı

 

Park halindeki TIR’lar, Atılım Beton Kavşağı’na kadar uzun kuyruğa, oradaki hemzemin geçitte de trafik sıkışıklığına neden oluyor. Bazı TIR şoförleri ise 2 gündür Gümrük Müdürlüğü’nde sistemlerde sıkıntı olduğunu iddia eden bazı TIR sürücüleri ise yoğunluğun sebebinin sistemdeki sorun olduğunu ifade ediyor.

 

HESAP SORAN YOK

 

Çerkezköy’de çoğu zaman bu TIR’ların gümrük müdürlüğünün önünde yola park ederek trafik yoğunluğuna neden olduğunu belirten vatandaşlar “Çerkezköy’de her zaman Gümrük Müdürlüğü’nün önünde yolun sağında ve solunda bu TIR’ları park halinde görmek mümkün. Bu TIR parklarından bir tanesi de uyanık TIR sürücüleri. TIR park ücreti vermemek için saatlerce günlerce burada kalabiliyorlar. Bunlara hesap soran da yok” dedi.

 

BU MANZARA ÇERKEZKÖY’E YAKIŞMIYOR

 

Bu sorunun biran önce çözülmesini isteyen vatandaşlar “Burada ambulans ya da itfaiye geçecek olsa geçemeyecek” dedi. 3 şeritli yolun tek şeride düştüğünü ifade eden vatandaşlar, “Çerkezköy’ün girişindeki bu manzara Çerkezköy’e yakışmıyor. Buna bir önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10