Albayrak mesaiye Malkara'dan başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'dan mesaiye başlayarak vatandaşlarla bir araya geldi. Albayrak burada Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen projeleri inceledi. Tekir

Malkara 20.07.2020 17:26:00 0
Albayrak mesaiye Malkara

.

 

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi'ni ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan ve teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, hazırlık çalışmalarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek tesisin Kurban Bayramı'nda tam kapasiteyle vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Çavuşköy Et Kombina Tesisi'ndeki incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticilerinin katılımıyla Malkara'nın genel durumunun ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Malkara Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. İlçenin ihtiyaçlarının görüşüldüğü toplantıda, Malkara Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaların yürütüleceği kaydedildi. Semt pazarını da ziyaret eden Albayrak burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafına bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında esnaf ve vatandaşa bilgi verdi.

 

"MESAİMİZE MALKARA'DAN BAŞLADIK"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bugün de mesaimize Malkara ilçemizde devam ettik. Malkara Belediyesi ve TESKİ ile beraber ilçede hayata geçirdiğimiz projeleri yerinde inceledik ve planlanan çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Malkara programında Başkan Albayrak'a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticileri de eşlik etti.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10