Mahalleli 75 kilogram mavi kapak topladı

Ülke genelinde belediyelerin öncülüğünde gerçekleştirilen mavi kapak toplama kampanyası Çorlu'da ilgi görmeye devam ediyor. Kapak toplama kampanyasına destek vermeye devam eden Alipaşa Mahallesi sakinleri, Mahalle M

Çorlu 21.07.2020 16:21:00 0
Mahalleli 75 kilogram mavi kapak topladı

 

 

Mahalle sakinleri ile birlikte topladığı mavi kapakları Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmek üzere hazır hâle getiren Alipaşa Mahallesi Muhtarı Yılmaz Şenol, mahalle esnafı ve mahalle sakinlerinin yardımları ile muhtarlık binasında toplanan 75 kilogram mavi kapakla kampanyaya destek oldukları için mutluluklarını dile getirdi.

 

KAMPANYAYA HERKES KATILABİLİR

 

Alipaşa Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret eden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Güner Çetin ile Temizlik İşleri Müdürü Cahit Kurt, toplanan mavi kapakları Muhtar Yılmaz Şenol’dan teslim aldı. Başkan Yardımcısı Güner Çetin " Geri dönüşüm malzemesi olan plastik kapakların çevreye duyarlı vatandaşlarımız tarafından toplanması geri dönüşüm adına önemli bir faaliyettir. Bu kampanyaya destekte bulunan tüm mahalle sakinlerine ve Mahalle Muhtarımız Yılmaz Şenol'a teşekkür ediyorum. Çorlu'da tüm vatandaşlarımız geri dönüşüm kampanyasına katılabilirler" dedi.

 

BELEDİYEYE TESLİM EDİLİYOR

 

Mavi kapakların yanında atık yağ, atık pil, ambalaj atığı, giysi yardımı kampanyalarına katkıda bulunduklarını ve toplanan tüm malzemelerin Çorlu Belediyesi’ne teslim edildiğini kaydeden Alipaşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Şenol, katkıda bulunmak isteyen mahalle sakinlerinin mavi kapak ve diğer geri dönüşüm malzemelerini muhtarlık binalarına teslim ederek katkıda bulunabileceklerini ifade etti.

 

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10