Süper Lige yeniden yükselen Erzurumspor'un dev bayrağını astılar

Hafta sonunda ligin son haftasında evinde konuk ettiği Ümraniyespor'u 4 golle mağlup ederek diğer maçların sonuçlarına bakmayan yeniden Süper Lige yükselen Erzurumspor'a gönül verenler takımın bay

Çerkezköy 23.07.2020 14:50:00 0
Süper Lige yeniden yükselen Erzurumspor

 

 

Çerkezköy Erzurumlular Dernek yönetimi bir yıllık aranın ardından yeniden  Süper Lig’e yükselen Erzurumspor’un dev bayrağını ilçe merkezine astı.

 

TEBRİK EDİYORUZ

 

Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Karsuoğlu tarafından vinç yardımıyla asılan bayrağa “Süper Lig’e yükselen Erzurumspor’a başarılar dileriz” yazısı yazılırken, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Nurettin Akın da takımlarını kutladı. Dernek Başkanı Akın “Bu sezon büyük bir hırs ve azimle başladığımız birinci ligi nihayet yeniden Süper Lig’e çıkma başarısı göstererek tamamladık. Takımımıza hangi ligde olursa olsun desteğimiz her zaman sürecek. Bizler gurbette olsak da takımımızı yürekten destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Umuyoruz ki Süper Lig’de de şampiyonluk yaşamak nasip olur bizlere. Tarihi başarılarla dolu olan takımımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10