Albayrak mesaiye Saray'dan başladı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mesaisine Saray'dan başlayarak bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayâ€??

Saray 28.07.2020 19:26:00 0
Albayrak mesaiye Saray

 

 

Başkan Kadir Albayrak, sabahın erken saatinde başladığı Saray ziyaretinde Çukuryurt, Küçükyoncalı, Safaalan ve Çayla mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla mahallelerin ihtiyaçları hakkında sohbet eden Başkan Albayrak, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili iyi dileklerini de iletti. Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tuncel’i de ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 

 

Başkan Kadir Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Küçükyoncalı Köprüsü ve Safaalan Mahallesi’ndeki SSB beton yolda incelemelerde bulundu. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR 

 

Tekirdağ il genelinde olduğu gibi Saray İlçesi’nde de Büyükşehir olarak çaışmalara aralıksız devam ettiklerini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün çalışmalarımıza erken saatlerde Saray ilçesinde başladık. Saray özellikle tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçelerimizden biri. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ediyoruz.  Son olarak yapımını tamamladığımız, Safaalan Mahallesi Köy İçinde 3.330 metrekare uzunluğundaki silindirme sıkıştırılmış beton (SSB) yolumuzu ve Küçükyoncalı Köprümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizdeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu. 

 

Haber/Harun PEHLİVAN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10