Dönmez: Tek dileğimiz ülkemizin, milletimizin refaha kavuşması

Cumhuriyet Halk Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, önceki gün yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, "

Çerkezköy 29.07.2020 14:53:00 0
Dönmez: Tek dileğimiz ülkemizin, milletimizin refaha kavuşması


 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, dün saat 19:30’da parti binasında yapıldı. 

 

“DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

 

İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, toplantı öncesi açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Dönmez, Hem parti sözcümüz hem genel başkan yardımcımız hem de Tekirdağ Milletvekilimiz Faik Öztrak ile görüştüm, selamlarını iletti tüm Çerkezköy’e ve tüm örgütümüze. Bu başarının bizler sayesinde olduğunu dile getirdi, bize teşekkür etti. Milletvekilimiz Candan Yüceer ile de görüştüm, o da çok teşekkür etti, bundan sonra başarılı çalışmaları hep beraber yürüteceğimizi, partimizin iktidara yürüyeceğini tekrar dile getirdiler. İnşallah bizde bundan sonra şu pandemi süreci biraz hafiflesin daha da iyi çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“GÖNÜLLERİMİZ BİR”

 

Kurban Bayramı mesajı da veren Dönmez, “Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın, sevginin, hoşgörünün, birlikteliğin öne çıktığı günlerdir ama maalesef biliyorsunuz ülkemizi ve dünyayı saran bu salgın dolayısıyla ne uzun zamandır birbirimizle kucaklaşabiliyoruz ne tokalaşabiliyoruz. Ama inşallah birbirimizle kucaklaşabileceğimiz, sosyal mesafenin olmadığı günlere, bayramlara inşallah en kısa sürede erişiriz, tek temennimiz bu. Bu bayramda partimizde hep birlikte olamayacağız, bayramlaşamayacağız ama gönüllerimiz bir. Sevdiklerimizin, ailelerimiz ya uzaktan ya da telefonla bayramlarını kutlayabileceğiz. Bugünlerin en kısa zamanda geçmesi tek dileğimiz” ifadelerini kullandı.

 

 

“HEPİMİZİN VİCDANLARINI KANATIYOR”

 

Hafta sonu gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 37’nci Olağan Kurultayı ile ilgili de konuşan Dönmez, “Gerçekten çok güzel bir kurultay geçti hem pandemi koşullarının çok güzel yerine getirilmesi hem de o coşku, heyecan ile çok güzel bir kurultay geçirdik. Ve partimizin, genel başkanımızın manifestosu iktidara yürüyeceğimizin açık bir mesajı zaten. İnşallah ülkemiz en kısa zamanda şu kötü günlerden, ekonomik zor koşullardan kurtulur. Bunun da çok çözümü Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasıdır, İYİ Parti ittifakımız ile birlikte tabi. Bizler de bize düşen görev neyse, elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız zaten bunun için bu görevlere geldik. Tek dileğimiz ülkemizin, milletimizin refaha kavuşmasıdır. Genel başkanımızın dediği gibi tek bir çocuğun yatağına aç gitmemesini diliyoruz ama koşullar çok zor şuanda. Haberleri izlerken moralimiz bozuluyor, ülkemiz çok zor ekonomik krizden geçiyor. Belki başka kanalları izlerken başka bir dünyada yaşıyormuşuz gibi hissediyoruz ama gerçekleri okuyan kanalları izlediğimiz zaman morallerimiz bozuluyor ve etrafımızda da görüyoruz zaten, asgari ücretin açlık sınırında olduğunu hepimiz biliyoruz. İşsizlik özellikle genç işsizlik, üniversite mezunlarının işsizliği hepimizin vicdanlarını kanatıyor. Elimizden geldiğince onlara iş bulmaya çalışıyoruz ama bunu ne kadar yapabiliriz? Bunun tek çözümü sistemin değişmesi, iktidarın buna biran önce çözüm bulması” şeklinde konuştu.

 

HABER / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10