Kapaklı protokolünden şehit ailesine bayram ziyareti

Kapaklı protokolü Tunceli'de şehit düşen Piyade Er Kadir Dadaş'ın babası Cemal Dadaş'ı ve ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı. Protokol üyeleri ziyarette şehit ailelerinin kendilerine

Kapaklı 3.08.2020 17:02:00 0
Kapaklı protokolünden şehit ailesine bayram ziyareti

 

Tunceli’de hain terör örgütü PKK tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Er Kadir Dadaş’ın Karaağaç Mahallesi’nde ikamet eden ailesini, Kapaklı Kaymakam vekili Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram ziyaret etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Şehidin Karaağaç mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret eden protokol üyeleri, evladını vatan için toprağa vermiş olan Dadaş ailesinin bayramını kutladı. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Vatan uğruna canını vermiş olan aziz şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kahraman evlatlarımızın aileleri bizlere emanettir. Sadece özel günlerde değil her gün yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bayramını bir kez daha kutluyoruz” diye konuştu. Dadaş ailesi de protokol üyelerine gerçekleştirdikleri bayram ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10