Albayrak, Hayrabolu ve Muratlı'da çalışmaları yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ve Muratlı'yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Albayrak bu iki ilçede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçir

Tekirdağ 4.08.2020 14:51:00 0
Albayrak, Hayrabolu ve Muratlı


 

 

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesine bağlı Çerkezmüsellim, Kabahöyük, Lahana ve Dambaslar ile Muratlı ilçesine bağlı Hanoğlu ve Yeşilsırt mahallelerini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi. Yakın zamanda ablası vefat eden Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu'yu da ziyaret eden Başkan Albayrak, vefat eden merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu. Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramı'nı da kutlayan Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ halkı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

SEMT PAZARINI GEZDİ

 

Hayrabolu'da Salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi. Albayrak daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. Pazar ziyaretinin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan'ı makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, ilçede hayata geçirilen projeler hakkında Hayrabolu Belediye Başkanı İnan ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Albayrak, Tekirdağ genelinde olduğu gibi Hayrabolu’da da iş birliği içerisinde halk odaklı projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Ziyaretten ötürü Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan da Albayrak’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

KISA SÜREDE KAZANDIRILACAK

 

Hayrabolu’da Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ile Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisi projelerinin inşaatlarında incelemelerde bulunan Albayrak, her iki projede de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her iki tesiste de çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydeden Albayrak, Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışının gerçekleştirileceğini,  Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisinde de çalışmaların sona yaklaşıldığını, onun da açılışının kısa süre içerisinde yapılacağını müjdeledi.

 

 

MURATLI BELEDİYESi'Nİ ZİYARET ETTİ

 

 Hayrabolu’nun ardından Muratlı’ya geçen Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi makamında ziyaret etti.  Büyükşehir Belediyesi ve Muratlı Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen hizmet ve projelerin değerlendirildiği ziyarette, iş birliği ve koordineli çalışma vurgusu yapılırken, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Tepe'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Hayrabolu ve Muratlı programları hakkında bir açıklama yapan Albayrak “ Bugün çalışmalarımızı Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizde sürdürdük. Her iki ilçemiz de tarım ve hayvancılık anlamında çok önemli bir potansiyele sahip. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ve yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Bugün Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yatırımlarımızla alakalı kıymetli halkımızın görüş ve önerilerini aldık. Yapımı devam eden çalışmalarımızı inceledik. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10